Izrada iOS aplikacija u 2022 – Budite ispred konkurencije pomoću napredne tehnologije

Izrada iOS aplikacija

Izrada iOS aplikacija može značajno da doprinese, kao i da poboljša poslovanje vaše firme ili kompanije. Prema statističkim podacima, u Srbiji i svetu, postoji 1,4 milijarde aktivnih iOS korisnika. U tom broju uključeni su korisnici iPhone-a, Mac računara, iPad-ova, iPod-a, televizora i pametnih satova.

Ukoliko svoj proizvod ili uslugu predstavite na iOS aplikaciji, sigurno ćete svoju delatnost značajno približiti korisnicima ili klijentima. Izrada iOS aplikacija neophodna je svima, kako preduzetnicima, tako i velikim kompanijama kako bi svoj proizvod ili uslugu približili klijentima. Internet sajtovi, kao i Internet prodavnice masovno se sele na Android i iOS aplikacije upravo zbog velikog broja korisnika pametnih telefona.

Zahvaljujući pametnim mobilnim uređajima sve usluge i proizvodi mogu da budu uvek i svuda dostupni svima. Nije potrebno gubiti vreme na logovanje na sajt i slične sigurnosne provere, jer ukoliko imate aplikaciju na telefonu, iPad-u ili tabletu, to je dovoljno da uradite samo jednom.

Izrada iOS aplikacija – Zašto je važno imati aplikaciju?

Kojom god delatnosti da se bavite, potrebna vam je aplikacija za mobilni telefon.

Trenutno su pametni telefoni sa Android i iOS operativnim sistemima najpopularniji među korisnicima širom sveta. S obzirom na to da postoji veliki broj korisnika Apple uređaja, neophodna je izrada iOS aplikacija za mobilne telefone, podjednako kao i za Android korisnike. Nekada je u Srbiji bilo više korisnika Android uređaja, ali sada postoji podjednak broj i korisnika Apple platforme.

Za preduzetnike su posebno značajni Apple korisnici, jer prema statističkim podacima oni su finansijski boljestojeći i spremni su da potroše više novca na aplikacije koje su im potrebne.

Ujedno, izrada iOS aplikacija je značajno jednostavnija. Godine 2019. Apple je lansirao novi programski jezik Swift. Njegova uloga jeste da pojednostavi razvoj iOS aplikacija ali i da pomogne programerima da izbegnu greške koje su ranije često pravili. Swift je momentalno postao veoma popularan. Takođe, ažuriranje iOS aplikacija je mnogo jednostavnije, brže i efikasnije.

Prednosti iOS aplikacija – Kakve sve benefite vam donosi?

Iako se možda na prvi pogled čini da je zbog broja korisnika isplatljivije izraditi Android aplikaciju, stvarnost je drugačija. iOS aplikacije su mnogo bolje monetizovane.

Izrada iOS aplikacija

Činjenica je da je daleko lakše zaraditi novac zahvaljujući iOS aplikacijama. Prema statističkim podacima, vlasnici iPhone-a i iPad-a spremni su za kupovinu aplikacija, kao i za kupovinu dodatnih funkcija iste aplikacije.

U poslednjem kvartalu 2017. godine, vlasnici iOS uređaja su potrošili 11,5 milijardi dolara u App Store-u, dok je profit Google Play prodavnice bio dvostruko manji.

Android aplikacije su manje privlačne za kupovinu jer su klasifikovane kao jeftinije i dostupne brojnim kupcima.

Sjajno korisničko iskustvo. Korisnici iOS aplikacija su veoma zadovoljni korisnici koji su odabrali aplikaciju koja im je potrebna. Zahvaljujući savršenom hardveru, sjajnom korisničkom podrškom i besprekornim softverom, Apple je razvio neverovatan brend među potrošačima. Svaka iOS aplikacija na iPhone uređaju funkcioniše besprekorno i pruža sjajno korisničko iskustvo, što je veoma važno za posao.

Perfektna i napredna tehnologija poboljšaće vaše poslovanje

Apple interface. Korisnici Apple uređaja uvek se hvale interfejsom i uživaju u laganom i glatkom korišćenju aplikacija. Samim tim, ukoliko je korisnik zadovoljan aplikacijom, biće spreman da poveća promet kupovinom proizvoda ili usluga.

Lako ćete dopreti do ljubitelja tehnologije. Osim poboljšanja poslovanja i privlačenja novih kupaca, veoma je važno i povećati prodaju. iPhone uređaji su uvek bili atraktivni osobama koje su finansijski obezbeđene, kao i za ljubitelje tehnologije. Izrada iOS aplikacija značajno će doprineti prepoznatljivosti brenda.

Proširite svoju delatnost na druge zemlje. Rast poslovanja i “puštanje korena” u druge države, jeste krajnji cilj svake kompanije. iPhone telefoni i iPad-i su popularni u svim zemljama sveta i ukoliko imate aplikaciju koja predstavlja vašu firmu, samim tim bićete dostupniji velikom broju korisnika. Veoma lako ćete proširiti poslovanje na druge zemlje.

Mere bezbednosti. Plaćanje putem Interneta je dodatno osigurano u iOS aplikacijama i otklonjena je svaka mogućnost hakovanja ili krađe identiteta. Korisnici imaju sigurnije šifrovanje i bilo kakva greška ili pronevera je gotovo nemoguća.

Ukoliko se odlučite na to da izradite aplikaciju kojom ćete predstavjati ili prodavati svoje proizvode ili usluge, neophodno je da razmotrite sve prednosti koje vam Apple pruža. Izrada iOS aplikacija je obavezna za poslovanje u modernom svetu.

Izrada iOS aplikacija za mobilne uređaje – IMM Software

Izrada iOS aplikacija pruža veoma visok ROI (return on investement), odnosno povrat investicije. Korišćenje iOS aplikacija vodi kompaniju ka zdravim finansijama, kao i sa većim prihodima. Korisnici iPhone-a će momentalno prepoznati kvalitet vaše kompanije jer znaju da u online prodavnici mogu da pronađu samo testirane, bezbedne i korisne aplikacije. Kada korisnik Apple uređaja vidi poslovnu aplikaciju u App Store-u, odmah zna da je reč o ozbiljnoj kompaniji koja ceni svoje korisnike, vreme i novac.

Izrada iOS aplikacija

Ukoliko želite da unapredite svoje poslovanje, odete korak dalje od izrade sajtova i kreirate mobilnu aplikaciju za svoje korisnike, najpre treba da nađete pouzdanu kompaniju koja se bavi razvojem mobilnih aplikacija.

Firma IMM Software bavi se bavi se izradom programa za firme, kao i izradom mobilnih aplikacija. Možemo za vas da dizajniramo program za maloprodaju, program za teretanu, knjigovodstveni program ili bilo koji drugi koji bi olakšao vaše poslovanje.

Prisutni smo na tržištu od 2007. godine i programskim rešenjima pokrivamo osnovne funkcije poslovanja svakog preduzeća. Izrađujemo programe po želji klijenata, kao i mobilne aplikacije, a izrada iOS aplikacija jedna je od najpopularnijih usluga koje pružamo.