IMM Software - Aplikacije za vaše ideje

IMM Software - Mi smo vaš partner u poslovanju

IMM Software je prisutan na tržištu od 2007. godine i sa svojim aplikacijama za mobilne uređaje pokriva sve sfere interesovanja naših klijenata.

Za vas možemo uspešno izraditi mobilne aplikacije za skladišta, maloprodaje za proizvodnju, klinike, hotele, auto servise, apoteke, restorane…

Sve što zamislite mi možemo postaviti na Google Play ili Apple Store platformu.

izrada aplikacija imm software

Razvoj aplikacija za mobilne uređaje koje prate vaše poslovanje

linija

Postanite i vi korisnik naših efikasnih rešenja i usluga izrade aplikacija. Pošaljite nam upit i rado ćemo analizirati vaše potrebe i ponuditi vam savršeno prilagođenu aplikaciju. Spremno čekamo priliku da vam pomognemo u vašem svakodnevnom poslovanju ili da započnete biznis sa novom aplikacijom.

drustvene mreze aplikacija izrada

Privucite korisnike

Monetizujte vaše pratioce sa društvenih mreža

aplikacija za firme (1)

Povećajte svest o brendu

Budite prisutniji na mreži uz pomoć aplikacije

od ideje do aplikacije

Realizujte vašu ideju

Mi smo tu da vašu ideju pretvorimo u aplikaciju

trend aplikacija izrada

Iskoristite trend

Aplikacije su sve prisutnije u svakodnevnom životu

Najbrže, najpouzdanije i responsivne mobilne aplikacije

Mobilne aplikacije koje izrađujemo koristite široku funkcionalnost uređaja, uključujući kameru, mikrofon, kompas, akcelerometar i pokrete prevlačenja. Tu su i dodatne funkcije kao push obaveštenja, upozoravajući korisnike svaki put kada se objavi novi deo sadržaja ili kada je potrebna njihova pažnja. Ovo je ključni metod angažovanja korisnika aplikacije. Kao izdavač, dobijate priliku da stalno angažujete svoje korisnike apliakcije!

Konvertovanje vašeg web sajta ili online prodavnice u mobilnu aplikaciju
Dizajniranje i izrada mobilne aplikacije na potpuno novoj ideji
Redizajn i unapređenje postojećih aplikacija i njihovo održavanje

Budimo u kontaktu

Prijavite se na našu email listu i primićete samo obaveštenja o novostima iz sveta aplikacija ili o našim najnovijim projektima

  Naš tim je sastavljen od iskusnih dizajnera, programera, analitičara

  Koristimo drugačiji pristup od većine agencija za razvoj aplikacija jer pratimo inovativne trendove i zahteve tržišta

  linija

  Naš tim ima preko 17 godina iskustva u dizajnu i razvoj mobilnih aplikacija, kao i digitalnog marketinga i optimizacije sajtova. Fokusiramo se na razvoj aplikacija koje jasno govore o vama, vašim idejama i unapređenju imidža vašeg brenda. Ovo je holistički pristup, a ne samo brzo rešenje zasnovano na vašim potrebama. Uzimamo u obzir vaše konkurentsko okruženje i pružamo jedinstvenu ponudu na tržištu.

  Imamo uigran proces brendiranja i dizajna aplikacija koji se pokazao vrlo uspešnim i stalno ga svakom novom aplikacijom usavršavamo. Naš fokus je da se uverimo da pružamo maksimum kako bi iskustvo vaših korisnika bilo što bolje. Želimo da vaš novi projekat izrade aplikacije bude revolucionaran u dizajnu, upotrebljivosti i inovacijama. Krenimo zajedno u novu avanturu sa aplikacijom koja će oduševiti vaše korisnike.

  Vodimo i podržavamo naše klijente kroz proces brendiranja, dizajna i razvoja mobilne aplikacije. Takođe imamo veliko iskustvo u marketingu i znamo tačno šta je da biste bili uspešni u smislu monetizacije i izdvajanja na tržištu. Naš tim talentovanih programera zna šta je potrebno kako bi vam pružili najbolja rešenja za vaše poslovanje. Ponosimo se time što pružamo najbolje iskustvo, dizajn i rezultate.

  OSNOVNI PODACI:

  Naziv: SEO Team d.o.o
  Skraćeni naziv: SEO Team
  Sedište: Laze Jovanovića Porcija 23, 11080 Zemun, Srbija
  MB: 21368091

  PIB:
  110608534
  Telefon: +381603886266

  Email: info@immsoftware.rs