Izrada iOS aplikacija

Postavite vašu aplikaciju na Apple Store

Izrada iOS aplikacija

linija

Izrada iOS aplikacija za sve Apple uređaje po vašoj želji i ideji koje će pružiti glatko korisničko iskustvo. Bez obzira da li vam je potrebna aplikacija za maloprodaju, dostavu hrane, zabavu, zdravlje ili vesti, napravićemo je sa stilom, preciznošću i pažnjom na detalje.

izrada ios aplikacija

Aplikacije za Apple uređaje utemeljene na iOS operativnom sistemu

izrada mobilne aplikacije za ios

Izradu iOS aplikacija vršimo u skladu sa najnovijim trendovima, i standardima koje diktira tržište ali i zahtevima koji dolaze iz Apple kompanije.
Programiramo na najnovijoj Google platformi Flutter koja koristi Dart programski jezik. Flutter tehnologija nam pruža priliku da kreativnost dođe do izražaja, jer je moguće u potpunosti iskopirati odobreni dizajn i dobiti maksimalno funkcionalnu iOS aplikaciju. Sve naše aplikacije responsivne su i prilagođene za funkcionisanje na svim Apple uređajima.

Od ideje do vaše nove iOS aplikacije na Apple Store platformi

Volimo da zajedno sa vama dođemo do savršene iOS mobilne aplikacije i razumemo potpuno važnost saradnje kako bismo bolje razumeli vaše potrebe. Ovo nam na kraju omogućava da razvijemo iOS aplikaciju koja će pružiti odlično korisničko iskustvo vašim korinsnicima a ujedno vama dati benefit od ulaganja u nju.

Krenimo od ideje

Dozvolite nam da uradimo analizu vaše ideje kako bi znali da je strategija potpuno ispravna, štedeći vam vreme i novac.

analiza ios aplikacije

Nastavimo sa dizajnom

Korisnici su navikli na fantastičan dizajn i žele da dobiju neverovatno iskustvo tokom korišćenja vaše nove iOS aplikacije.

Bacimo se na kôd

Vaša nova ideja zaslužuje nabolji mogući kôd koji je dostupan za razvoj iOS mobilne aplikacije i unošenje života u nju.

Poradimo na marketingu

Osiguraćemo da vaša aplikacija dobije pažnju koju zaslužuje čak i nakon što je razvoj iOS aplikacije završen.

Izrada iOS aplikacija koje vam pružaju vrednost

linija

Pomogli smo mnogim firmama i preduzetnicima, baš kao što ste i vi, da ostvare svoje ideje, pomažući im da postignu fantastične rezultate i povrate uložena sredstva. Izrada iOS aplikacija je ono čime se bavimo, međutim, ne ograničavamo naš asortiman usluga na jednu specifičnu platformu jer takođe razvojamo Android aplikacije

Vođeni uspehom

Da bismo vam pomogli da postignete krajnji uspeh sa svojim novim projektom i sa razvojem iOS aplikacije, nudimo vodeću kombinaciju visokokvalitetnog korisničkog iskustva i usluga razvoja mobilnih aplikacija. Kada preuzmemo projekat, ne razmišljamo samo o razvoju aplikacije radi njene funkcionalnosti već nam je krajnji cilj impresivno iskustvo koje vaši korisnici zaslužuju. Naša primarna snaga leži u pretvaranju složenih ideja u funkcionalne aplikacije koje vaši korisnici mogu koristiti bez poteškoća. Ako tražite vrhunsku agenciju za razvoj iOS aplikacija koja može da kreira aplikacije za najnovije verzije iPhone-a i iPad-a, onda smo vam mi najbolji izbor.

Potpuna usluga razvoja iOS aplikacije na jednom mestu

IMM Software je agencija za razvoj iOS mobilnih aplikacija sa potpunom uslugom u Beogradu. Mi pokrivamo ceo ciklus razvoja iOS aplikacija, od vašeg početnog koncepta i ideje do konačnog postavljanja na Apple Store platformu. Sa našim posvećenim razvojnim timom za iOS aplikacije, radimo na efikasan način kako bismo osigurali da kreiramo i isporučujemo aplikacije za čitavu gamu  Apple uređaja, koji uključuje iPhone, iPad, Apple Watch i iMac. Ukoliko vam treba tim koji ima od dizajnera, analitičara, programera i marketinških stručnjaka onda ste na pravom mestu.

Profesionalni tim sa iskustvom u razvoju aplikacija

Profesionalni tim iskusnih programera iOS aplikacija u Beogradu, sa višegodišnjim iskustvom pomaže vam u realizaciji ideja prema trenutnim najvišim standardima. Bez obzira da li je vaša ideja aplikacija za finansije, dostavu hrane ili izradu foto albuma, naš iOS razvojni tim u Beogradu ima najbolje dostupne alate da vam pomogne u tome. Bez obzira koliko velika ili mala vaša ideja, naš tim će razviti vašu aplikaciju u opipljiv i izuzetno impresivan proizvod koji ćemo plasirati na Apple Store platformu i dalje prezentovati potencijalnim korisnicima.

Zajedno prolazimo kroz ceo proces razvijanja iOS aplikacije

Naši projekt menadžeri deluju kao veza između vas i našeg tima za razvoj iOS mobilnih aplikacija kako bi vam pomogli da glatko prođete kroz sve faze, od strategije vaše nove aplikacije, dizajna iOS aplikacije, kvaliteta i održavanja aplikacije pre, tokom i nakon pokretanja. Dok istovremeno radimo na izradi aplikacija brzo i efikasno, takođe vodimo računa o održavanju profesionalizma naše kompanije. Naporan rad, entuzijazam i posvećenost omogućavaju da naš rad na razvoju iOS aplikacija bude prepoznat od strane naših zadovoljnih klijenata širom sveta.

Pokrenimo vašu novu aplikaciju odmah

linija

Izrada iOS aplikacije je u potpunosti prilagođena zahtevima i očekivanjima naših klijenata. Uvek nastavljamo da istražujemo i koristimo kreativnost i inovacije kako bi smo vam pružili najkvalitetniju uslugu u svim sferama naše ponude. Za novo vreme su potrebni moderni alati, a naši iOS programeri usvajaju najnovije mobilne tehnologije kako bi napravili inovativne aplikacije za Apple App Store.

Da li ste spremni da unapredite svoje poslovanje sa novom iOS aplikacijom uz pomoć naših stručnjaka?

izrada mobilne aplikacije za ios
zrada aplikacija za portal

Pošaljite nam upit za izradu aplikacije

ponuda izrada aplikacija

Pošaljite nam zahtev za ponudu za izradu iOS aplikacije i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku sa konkretnim predlogom i cenom.